Show More

Vacancies

Zakelijk manager (32-40 uur)

Wij zijn marco.broekman urbanism research architecture. Een jong en vernieuwend bureau in Amsterdam gevestigd in een markant verzamelgebouw Loods6 op het KNSM-eiland. Met 16 medewerkers werken we aan mooie complexe stedenbouwkundige opgaven in binnen- en buitenland. Voor de verdere professionalisering, maar vooral de groei & (door) ontwikkeling van onze processen zijn wij op zoek naar een zakelijk manager. Liggen jouw talenten op bedrijfskundig vlak en word jij enthousiast als het kantoor als een geoliede machine loopt? Dan zijn we op zoek naar jou. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal opererend bureau voor stedenbouw, onderzoek en architectuur. Door middel van gerichte stedenbouwkundige strategieën, innovatief onderzoek en architectonische interventies willen wij oplossingen bieden voor een gezonde en duurzame ontwikkeling van stad en land. Met een team van 16 gedreven ontwerpers werken we al ruim 5 jaar aan gerenommeerde projecten waaronder stedenbouwkundig plan MERWEDE in Utrecht en Hembrugterrein in Zaanstad. Ons portfolio groeit en steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden.

Wat is je rol?

Als Zakelijk manager werk je met en vooral AAN ons team. Je bent nauw betrokken bij en verantwoordelijk voor alle onderdelen van de organisatie. Jij weet wat er intern speelt. Je zorgt dat alle interne processen (met name de financiële en administratieve) de aandacht krijgen die het verdient en het bureau zich kan focussen op de ontwerpopgaven.

 

Dit ga je onder andere doen:

 • Rechterhand van de partners en bureau coördinator;

 • Facilitaire en administratieve zaken;

 • Begroting, budgetten, jaarrekening en forecasting;

 • Coördineren van acquisitie en offertes;

 • Ontwikkeling van het team.

Wie ben jij?

Je hebt het vermogen om alles bij marco.broekman soepel te laten draaien, je houdt in onze chaos overzicht en maakt structuur. Je hebt een natuurlijk overwicht en bent breed geïnteresseerd, want bij een klein bureau komt echt van alles op je af. Jij bent pro actief en steekt zelf graag de handen uit de mouwen. Je spreekt goed Engels en hebt affiniteit met ons werkveld.  Om succesvol te kunnen zijn in deze rol verwachten we dat je voldoet aan de volgende criteria: minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een zakelijke en het liefst creatieve omgeving, minimaal HBO niveau en goede organisatorische vaardigheden en kennis van Excel.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische jonge werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;

 • Een nieuwe rol dus zeker nog geen gespreid bedje;

 • Een werkplek op een bijzondere locatie;

 • Een internationaal team;

 • Een goed salarispakket, passend bij je kennis en ervaring.

Enthousiast? Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig naar jou. Je kunt ons bereiken op 020 7372085 of mail onze bureau coördinator Renate Bijlholt op jobs@marcobroekman.com

Ervaren stedenbouwkundige

 

marco.broekman urbanism research architecture is op zoek naar een ervaren Nederlandstalige stedenbouwkundige of landschapsarchitect/architect met affiniteit voor stedenbouw. marco.broekman is een vernieuwend bureau en werkt aan projecten op het raakvlak van stedenbouw, landschap, strategie en ontwerpend onderzoek. Het bureau werkt met een team van 16 ontwerpers aan urgente opgaves als energietransitie, klimaatadaptatie, gezondheid en circulaire economie, maar ook aan concrete stedenbouwkundige plannen. Projecten die spelen zijn oa Merwede Utrecht, Ruimtelijke Koers Houten, Ontwikkelplan Schie Oevers Delft, Masterplan Hembrug en Centrum van Zuid Rotterdam. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarin je je kan ontplooien, veel verantwoordelijkheid krijgt en kan werken aan de belangrijkste ruimtelijke opgaves van morgen. 

 

Functie-eisen:

-minimaal 7 jaar relevante werkervaring bij gerenommeerde bureaus met vergelijkbare opgaves

-ontwerptalent, innovatief en grafisch sterk

-uitstekend analytisch en onderzoekend vermogen

-ervaring met projectleiding, aansturen van projectteams en acquisities

-perfecte beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift

-zelfstandig werken, pro-actief en teamplayer

-goede communicatieve vaardigheden en klantgericht

-afgestudeerd aan TU, WUR, Academie van Bouwkunst of gelijkwaardig

-ervaring met diverse computerprogramma’s: Autocad, 3D en Adobe pakket

 

Alleen sollicitaties die voldoen aan de criteria worden behandeld.

 

Stuur een korte CV en digitale portfolio (max 8 MB), gericht aan Renate Bijlholt, naar jobs@marcobroekman.com , onderwerp ‘stedenbouwkundige’. marco.broekman is gevestigd in “Loods 6” te Amsterdam. Zie: www.marcobroekman.com

Tekenaar

 

marco.broekman urbanism research architecture is op zoek naar een tekenaar. marco.broekman is een jong bureau dat werkt aan projecten op het raakvlak van stedenbouw, landschap, strategie en ontwerpend onderzoek. Het bureau werkt met een team van 16 ontwerpers aan urgente opgaves als energietransitie, klimaatadaptatie, gezondheid en circulaire economie, maar ook aan concrete stedenbouwkundige plannen en landschapsvisies. Projecten die spelen zijn o.a. Merwede Utrecht, Hembrug, Ruimtelijke Koers Houten en Ontwikkelvisie Legmeer Amstelveen. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarin je je kan ontplooien, veel verantwoordelijkheid krijgt en kan werken aan de belangrijkste ruimtelijke opgaves van morgen. 

Functie-eisen:
- minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring bij gerenommeerde bureaus 
- minimaal HBO werk- en denkniveau
- ervaring met diverse computerprogramma’s: Autocad, 3D (sketch-up), Rhino en alle programma’s van het Adobe pakket
- perfecte beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift 
- zelfstandig werken, pro-actief en teamplayer
- goede communicatieve vaardigheden
- nieuwsgierig en precies
Alleen sollicitaties die voldoen aan de criteria worden behandeld.

Stuur een korte CV en digitale portfolio (max 8 MB), gericht aan Renate Bijlholt, naar jobs@marcobroekman.com , onderwerp ‘tekenaar’. marco.broekman is gevestigd in “Loods 6” te Amsterdam. Zie: www.marcobroekman.com

Internship at marco.broekman

marco.broekman urbanism research architecture is looking for an intern for a period of 6 months.  Preferably an urban planning student or landscape architecture / architecture student with affinity for urban planning and research. Your main job will be working on several projects in urban planning, research and landscape architecture.

 

Requirements:

- Currently subscribed as a student at a university or an Academy of Architecture!

- Strong graphic and design talent;

- Strong conceptual and research capabilities;

- Strong computer skills like Illustrator, Indesign, Autocad, Photoshop, Rhino/SketchUp

- Fluent in written and spoken English;

 

marco.broekman is an innovative office for urban planning, research and spatial strategies.  With a team of 17 designers, we work on different projects like the urban plan Merwede in Utrecht, Hot Spot Energy in Arnhem, an urban exploration in Houten, healthy principles for RLI in Eindhoven, and PLAN B, a research on midsized cities. Successful candidates will receive a monthly wage. Period is August until February, minimum four days a week.

 

Only applications that fit the criteria will be considered.

 

Interested? Don't hesitate and send a short cv and some images of your work to interns@marcobroekman.com, mentioning ‘internship’ in the subject box.

Loods 6

KNSM-Laan 53

1019 LB Amsterdam

Follow

 • LinkedIn - Black Circle
 • Facebook - Black Circle

   marco.broekman | unless otherwise stated                   privacy statement

©